Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Over Anneli

 
 

Over Anneli

Mijn naam is Anneli Dijkslag en ik heb zowel de opleiding Psychomotorische Therapie (HBO) als Orthopedagogiek (WO) afgerond. In de dagelijkse praktijk ervaar ik dat de twee vakgebieden veel raakvlakken hebben en elkaar zelfs versterken. Met de kennis en klinische blik van een orthopedagoog werk ik graag ervaringsgericht door middel van sport- en spelactiviteiten. Mijn interesse en expertise ligt vooral bij de diagnostiek en behandeling van kinderen en jeugd (6-18 jaar) in de (specialistische) geestelijke gezondheidszorg. Als zzp’er bied ik behandeling in praktijken in de kind en jeugd sector. Daarnaast werk ik als persoonlijk begeleider voor kinderen met een complexe ondersteuningsvraag.

Als professional ben ik zorgvuldig, eerlijk en betrouwbaar. In mijn begeleidings- en therapiesessies ben ik er van overtuigd dat de combinatie van doen, ervaren en praten leerzaam en betekenisvol is voor kinderen. De bewegingsactiviteiten maken de sessies laagdrempelig en leuk!

Contact

 
 
Website laten maken door Mijndomein | Open cookie voorkeuren