Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

PMT in beeld

Activiteit: Wiebelrek klimmen

Stel je grens! Bij binnenkomst in de zaal roept het arrangement van deze activiteit vaak al spanning op bij kinderen. Voorafgaand spelen de therapeuten in een rollenspel dat spanning bij ieder persoon verschillend ervaren en geïnterpreteerd kan worden. Iedereen mag zijn eigen grenzen stellen. Opdracht: Bedenk hoe hoog je wil klimmen, voer je plannetje uit en voel (in je lijf) hoe je dit ervaren hebt. Kies op basis daarvan een nieuw plan. -Durf je ook met iemand tegelijk in het wiebelrek te klimmen? -Vanaf hoe hoog durf je op de mat te springen?

Duo PMT

9 maanden geleden

Deze jongens hebben beide veel moeite met het “reguleren van emoties” zoals we dat in therapie taal vaak noemen.

Lees verder

PMT verhaal uit de praktijk!

9 maanden geleden

Zó vaak krijg ik hulpvragen van ouders en leerkrachten om kinderen beter te leren met hun frustraties of boze gevoelens om te gaan. Het blokkeert hen namelijk in het leren.

Lees verder

Wiebelrek klimmen

3 jaar geleden

Bij binnenkomst in de zaal roept het arrangement van deze activiteit vaak al spanning op bij kinderen. Voorafgaand spelen de therapeuten in een rollenspel dat spanning bij ieder persoon verschillend ervaren en geïnterpreteerd kan worden.

Lees verder

Het mijnenveld

3 jaar geleden

Met de bal aan je voet naar de overkant van het veld komen zonder pylonen te raken of om te schieten (Als het makkelijk gaat, tijdslimiet toevoegen, of meer pylonnen neerzetten).

Lees verder

 
Website laten maken door Mijndomein | Open cookie voorkeuren