Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Reviews

 

Reviews Bij Anneli

Lees hieronder mijn reviews.

Anneli begeleidt mijn zoon Vincent (13 jaar) al een paar jaar, Hij voelt zich heel erg veilig bij haar. Samen beleven ze veel mooie en blije momenten. Dat komt zeker door de positieve benadering van Anneli en de rust die zij uitstraalt. Wat voor ons fijn is, is dat Anneli flexibel is in haar werktijden waardoor wij momenten kunnen uitkiezen die passen bij onze gezinssituatie. Soms blijft zij met Vincent thuis zodat wij weg kunnen gaan en soms gaan zij er samen op uit..weer of geen weer. Ook daarin is Anneli flexibel. Wij zijn heel erg dankbaar dat Anneli op Vincents en ons pad gekomen is!

- Moeder van Vincent

Anneli is een gewaardeerde en deskundige collega. Door het verbinden van psychomotorische therapie en orthopedagogiek ontstaat er een unieke behandeling. Door goed te kijken naar wat een kind nodig heeft stemt zij behandeling af en evalueert dit regelmatig met ouders en kind. Door Anneli haar creativiteit ontstaan er oefeningen waarin kinderen en ouders doen en ervaren. Het opdoen van ervaring is zo ontzettend waardevol, ze laat de cliënt hierdoor anders naar het probleem of zichzelf kijken. Wij zijn ontzettend blij met zo’n creatieve en sportieve duizendpoot in ons team.

- Daniëlle Bax-Goedhart - Praktijk eigenaresse Kinder en Jeugd praktijk “Een Stap Voor” 

 

Onze zoon van 7 jaar oud heeft 10 keer een PMT-sessie gehad bij Anneli omdat hij in zijn boosheid regelmatig andere kinderen fors pijn deed. Ondanks inspanningen van onze kant vonden we bij geen hem geen ingang om het gedrag te draaien, maar met hulp van Anneli is het gelukt. Anneli is in staat goed aan te sluiten bij hem en kon ook zijn motivatie aanspreken. Ze hadden na 1 sessie al een klik: hij wilde heel graag nog een keer en aan het werk met Anneli. En nog een keer... totdat het niet meer nodig was. Ook ons heeft ze goed meegenomen in het traject en steeds van tips voorzien. Ze neemt goed de tijd voor iedereen. Wij zijn heel blij met haar hulp!

- Ouders van Jop

-

 
 
Website laten maken door Mijndomein | Open cookie voorkeuren